Snowbazar.cz    Home -  Inzerát - Rossignol Radical R11 Mutix axial2 140s tpi2 2007/2008 model
Změna stylu :  Modrý styl  Oranžový styl  Tmavý styl
Přihlášení
Jméno :
Heslo :
Ztracené heslo
Registrace
 
Přidej nový inzerát
Kategorie
Oblíbené inzeráty


Zde můžete po přihlášení parkovat nalezené zajímavé inzeráty

Inzerát - Rossignol Radical R11 Mutix axial2 140s tpi2 2007/2008 model

Odpovědět na inzerát   Do oblíbených  

Nabídka
Rossignol Radical R11 Mutix axial2 140s tpi2 2007/2008 model 04.10.2011 14:14:34

Text inzerátu

Prodám lyže rossignol radical r11 mutix model 2007/2008 v délce 175 cm s top modelem vazani axial2 140s tpi2 za 3.500,-kč.

princip lyží spočívá v možnosti rychlé proměny lyží - delší oblouky zajistí delší tlumiče lr (long radius) a kratší oblouky kratší tlumiče sr (short radius). během chvíle si tedy můžete ráno podle stavu sjedovek zvolit jestli slalomku nebo obračku. ideální volba pro dobré jezdce, kteří chtějí vozit na hory pouze jedny lyže a naplno si dle chuti užít plnohodnotné obřačky či slalomky.

charakteristika lyží rossignol radical 11 mutix + axial2 140s tpi2 model 2007/2008 (tedy již model s novejsimi tlumici)!!

typ vázání: axial2 140s tpi2 mutix - tj. jedná se o top model se "vzpřímenou" patovou části při uzamčení (je to systém převzatí od looku, který snižuje plochu, na kterou se vazani pridelava a tim zvysuje efektivitu lyze); vázání je na carvové desce a lze jej během jízdy přenastavit (tj. lyže je možné během dne půljčit např. kamarádovi); rozsah vázání (din): 4-14

lyže: integral mutix technology,tpi2 s profilem sidecut (mm): 118-70-102; jádro lyže: wood core; konstrukce lyže: integral dualtec, ips custom; skluznice: grafitová technologie; přední část lyží - pod předními tlumiči - byla zpevněna laminátovými plásty instalovanými do jádra lyže (provedl skinedomlel) s efektem zvýšení pevnosti v težkém a hlubokém sněhu a zlepšení reakční doby. zásah není na designu lyže nijak znatelný.lyže jsou ježděné cca. 2 sezóny a jsou v perfektním stavu (lyže mám jako top hobby a tedy je opatruji) a servisovány výhradně v servis centru montanasport na barrandově na nejlepším montana vybavení v čr. Na skluznici je vrstva vosku k "zaletneni", aby nedoslo k vychnuti - jinak ma sipovou zavodni strukturu.

k lyžím dodám vše, tj. kufřík s tlumiči, šrouby atd., doklady o servisu, a doklad o pořízení. další foto emailem

Cena: 3500 Kč

Fotografie k inzerátu

Přímé kontaktní údaje

Inzerent Inzerent :  cizanecek - Vladimír Čížek (vladimir.cizek@seznam.cz)
Lokalita Lokalita : Praha
E-mail E-mail : vladimir.cizek@seznam.cz
Telefon Telefon : 

Profil Zobraz inzerentův profil  |  Více Více inzerátů od Vladimír Čížek

Odpovědět na inzerát   Do oblíbených  

Pokud tento inzerát porušuje některý z následujících bodů, dejte nám, prosím, vědět.

  • Nevhodný titulek inzerátu, pokud bude jejich tvar nevhodný či nepřehledný.
  • Smazány nebo upraveny budou bez upozornění takové inzeráty, které budou zvýrazněny vykřičníky, otazníky, hvězdičkami a podobnými znaky v titulku.
  • Jednoznačně klamavé inzeráty nebo inzeráty s vulgárním, protizákonným či jinak pohoršujícím obsahem budeme bez upozornění mazat.

  Upozornit na tento inzerát Administrátory



www.draz.cz
© 2024 Tori s.r.o.  | Aktuality  | O projektu  | Portály v systému  | Pravidla bazaru  | Registrace  | Přihlášení  | Webmaster